Aanbieding: Privé

 

Door de huiselijke sfeer in beide zalen is "De Lokeend" een uitstekend adres voor uw familiefeesten, verjaardagen, huwelijken en huwelijksverjaardagen en kleine communiefeesten.

U kiest zelf de formule: dit kan een diner zijn of een buffet zittend aan tafel. Wij opteren voor langwerpige tafels, mooi gedekt met damasten tafelkleden en witte gesteven servetten. De tafels en de zaal worden versierd met bloemen en kaarslichtjes.

Houdt U van een lossere formule, dan kan U een wandelbuffet vragen.
Ook een soort avondreceptie behoort tot de mogelijkheden. Hierbij worden drank en hapjes op de tafels gezet en door ons aangevuld. De genodigden staan recht. We zorgen wel voor een redelijk aantal stoelen, om de moede voeten wat rust te gunnen.

In de zomer is het heerlijk om te aperitieven op de binnenkoer. Ook kunnen kinderen wel even buiten spelen, maar het is geen speelterrein, daar er veel breekbare sierbloempotten staan.

De goedkoopste formule is een zondagmiddagbrunch, bijvoorbeeld van 11 u tot 14 of 15 u waarna er een stadswandeling met gids kan volgen. De wandeling kan ook voorafgaan aan de brunch volgens eigen wensen.

Wat dacht U van een gezellige, ontspannen "afternoon tea" op een zondagmiddag, misschien na een doopplechtigheid?